Moj internet dnevnik
svaštara
Blog - rujan 2007
ponedjeljak, rujan 3, 2007

 Kada god gledam emisiju gos. K. Mišaka (mladog pametnoga, načitanoga  gospodina)   " Na rubu znanosti" pomislim: Ima tu nešto. Tako je bilo i ovoga puta. Tema je bila o teorijama istraživača, novinara Davida Icake o reptilima i ostalom. Kažu, da je teoretičar urote.  Naime , gospodin je govorio kako se vlastodršci pretvaraju u reptile, tj. da su im svemirci , gotovo, rođaci. 
O Bože moj dragi, što ću sada? 
Kada sam gledala ,te, ponekad slušala, što mi govore, ponekada se divila njihovim oblekama, prekrasnim zdanjima, gdje smiješ prozor otvoriti na dozvolu...
 LJjudi moji, nisam niti pomoišljala da bi takvu opravu, naprimjer, mogla nositi zmija, ili ne daj Bože, nekakav dinosaur u fraku. 
 Evo, sada sam u totalnim mukama, razišljam, kako ću sada tek moći shvatiti što mi gvore. Jer, kada god ugledam nekoga tako visokoga, naj prije će mi misao pasti: Koji je to reptil.  Više to neće bit prekrasna haljina, dvorac, već, neki rep, neka špilja, ili ...
 Vidiš kuda me odvedoše moje misli. Ali, nije to bez razloga. Nime, gos. Icake je objašnjavao i kako svemirci ne trzaju na plavuše. Pa pošto sam jedna od njih i to PRIRODNA plavuša nije nikakvo čudo, da su mi nametnuli takve misli.
S toga, drage moje plavuše, MOLIM VAS, dajte da smislimo nešto i slomimo i te svemirce.
remmy @ 09:20 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare