Moj internet dnevnik
svaštara
Blog
ponedjeljak, veljača 2, 2009
  

U ovoj našoj eri nuđenja raznih recepata kako bismo trebali izgledati , što biti. Mlade nevine duše često pokleknu u traženju  ideala, uspoređivanja, borbe sa raznim porocima i inim uputama tko mi to jesmo.Ili kako bi to bilo da smo ovakvi ili onakvi.

  Možda ćete reći, ma uvijek je to bilo tako. U pravu smo kada to pomislimo, jedino što nas razdvaja od jučer i danas su ti mediji. Nekada su pomodarstvima bile opterećene samo, manje elite kojima je to sve bilo dostupnije. Samim time su dolazili i do lakšega načina pomoći.

 Dok je danas u svakom  i najmanjem zakutku dostupan veliki broj raznih javnih medija, pa je s toga i broj sljedbanika veći.  I opet, sa tom velikom razlikom oni si sami baš nisu u stanju pomoći, jer nemaju te mogućnosti da otklone  te svoje slučajne, trenutkom dane, mladalačke posrtaje.

  Ima i prekrasnih naših mladih blogerica koje su se igrom slučaja našle u tom vrtlogu,  pošasti, današnjega vremena. One hrabro progovaraju o tome i daju nadu svima onima koje misle da nema pomoći.

   Prekrasan primjer mladima je i Kate Winslet, koja svojim tjelom i djelima govori da se može biti veoma privlačan i uspješan i ako ne izgledaš kao  vješalica. 
        
Sa samo trideset i jednom je nomiirana za pet oskara
              
U tom prekrasnom klasiku 'The Titanic', koji govori o svim aspektima ljudskoga uma
                
kao i mnogi drugi filmovi za koje ju i danas nominiraju za oskara
                
Tina for you, pokazala si da je sve moguce
               


remmy @ 11:29 |Komentiraj | Komentari: 28 | Prikaži komentare