Moj internet dnevnik
svaštara
Blog
ponedjeljak, listopad 15, 2007
Tko te ima taj te nema... I tako to u beskonačnost, ja volim njega on voli nju.  Pa, kako da nađem srodnu dušu. Kada i kroz pjesme stoljećima pjevamo o tom. Napisano je toliko knjiga podjeljeno bezbroj savjeta, a ja, i dalje se pitam...
Što je to srodna duša, treba li imati boju očiju kao ja, možda, ....... Puno je savjeta dotjeraj se, nemoj se zapustiti, muško kao i žensko oko voli vidjeti lijepo, muški još i više, jer oni su više vizualni tipovi.   Krećite se na sportskim terenima, tamo je više muških, u šetnji ne drži mob na uhu jer ti neće imati snage prići, na piji ga priupitaj koristi li sve to voće, povrće što je kupio-la.... Pokažite da vam je stalo prošetaje se gdje se kreću muški. Gdje da se  prošeću muškarci,  možda po kuhinjama, kod nas su žene još uvjek na tim mjestima.  Ono malo obrazovanih je zanemarivo i onako su na zavodima za zapošljavanje. Hodajte  uspravno, ponosno, neka vam oči govore da si pripadate. Vi stidljivi radite na sebi, može se to, budite uporni, prvi put je najteže, a onda to krene samo. 
   Važno je kakve su vam želje. Treba li on ili ona imati kakvo dostojno obrazovanje, kuću možda nešto love, da li je duhovit. Tu je i taj (ne) važan detalj vibre oliti klika. E, vidiš nitko ne objašnjava upravo to, susretela sam se s svim tim nabrojanim i inim dataljima, ali klika nigdje.
I dalje gledam rijeke samih njih, ili njih.  Posjećuju sva ta mjesta. Jedan dio je u virtualnom svijetu.    Čak, se tu  i više ljudi nađe, osjeti se neka 'vibra'.  Zatulumariš s tipkovnicom slovima, zaboraviš da bi trebao sakriti dušu. Tako se ogoliš, i ako si neviđen. Možda u tom i jest 'kvaka', više osluškuješ misli nego da gledaš u biće i njegovu boju očiju ili, stare cipele, ili bilo što drugo. ..
    Znam što hoću, možda bi bilo bolje da znam što ne ću, ali i dalje tragam s tom ogromnom rijekom tragača. Kažu tko traži taj i nađe. Ne bojte se tragajte i dalje!
remmy @ 14:50 |Komentiraj | Komentari: 24 | Prikaži komentare